Chausson Flash C514

 

Informații generale

În percepția generală, autorulotele sunt văzute ca niște vehicule greoaie, mari, greu de condus, niște balene pe roți. Ei bine, nimic mai greșit.  Chausson Flash C 514 este unul dintre cele mai reușite modele de autorulotă cu alcov. Chausson a reușit, cu acest model, să depășească toate aceste preconcepții, propunând o autorulotă care reușește cu brio să fie super compactă (sub 6 m lungime) și totodată prietenoasă cu o familie de până la 4 membri, oferind un spațiu interior generos.

Consum mediu

11 l/100 km, motorină

Categorie

Categorie M1, masa maximă 3.5 tone (permis categoria B). Masa proprie 2.8 T, sarcină utilă 700 kg. Lungime 599 cm. Lățime 230 cm. Înălțime maximă 310 cm.

Motorizare

2.2l, TDCI

155 CP, transmisie manuală 6 trepte

vehicul de baza Ford Transit

Dotări vehicul de bază

Aer condiționat, cameră marșarier, pilot automat, DLR, Hill Assist, comenzi pe volan, volan în piele, audio player cu hands free încorporat.

Descriere detaliată

Ușor de condus
Având o masă maximă autorizată de 3500 kg, se poate conduce cu permis categoria B.
Motor puternic și ergonomie la bord
Construită pe platforma Ford Transit, este la fel de agilă precum o mașină mică, având un motor de 2.2 litri și 155 CP. 
Compact și spațios în același timp
Lungimea de doar 6 m este compromisul perfect între confortul maxim pentru 3 până la 5 persoane și manevrabilitatea și plăcerea de a o conduce. Pe lângă asta, daca ai de gând sa călătorești în zone unde trebuie să traversezi cu bac/feribot, trebuie să știi că la o lungime a vehiculului de peste 6 metri, costurile de traversare cresc foarte mult.
Configurație smart
Cele două zone de dormit, un pat dublu fix și patul dublu de deasupra cabinei, asigură un somn odihnitor pentru 4-5 persoane.
Confort ca acasa
Cu o dimensiune generoasă și oferind confort similar unui pat matrimonial, patul de deasupra cabinei este preferatul copiilor.
Intimitate și confort
  Zona de dormit din spate oferă intimitate și confort, fiind totodată foarte ușor accesibilă.
De toate pentru toți
Nu poți să nu remarci talentul inginerilor care au proiectat aceste vehicule, reușind să îmbine atenția pentru detalii cu spiritul practic.
Modularitate
Patul de deasupra cabinei, numit și alcov, se rabatează pentru maxim de confort în timpul zilei.
Pentru mese delicioase cu familia…
Bucătăria este dotată cu aragaz cu 3 ochiuri, frigider cu congelator, sertare pentru tacâmuri și numeroase spații de depozitare, astfel încât pregătirea fiecărei mese să fie o plăcere.
 1. Spații de igienă personală ergonomice…
Baia este dotată cu tot ce ai nevoie, nelipsind nimic din confortul unei case, dispunând inclusiv de duș.
Totul pentru confortul tău…
 • boiler apă caldă;
 • încălzire staționară Eberspächer de 3.5 kw, care folosește ca și combustibil motorina. Se alimentează direct din rezervorul vehiculului și la -15 grade afară menține temperatura la interior la minim 20 grade, și poate fi folosită și în mers, spre deosebire de sistemele pe gaz;
Spații de depozitare generoase…
Dacă ai reușit să umpli numeroasele spații de depozitare din interior nu trebuie să te îngrijorezi. Chiar dacă ai de dus multe cu tine în vacanță, portbagajul generos te ajută să nu renunți la nimic de teama că nu ai loc
Terasă exterioară
Marchiza retractabilă te protejează atât de ploaie cât și de razele fierbinți ale soarelui. Indiferent de vreme, poți să bei o cafea și să te relaxezi în aer liber. 
Confortul de acasă, oriunde….
 • independență energetică, putând funcționa departe de sursele de curent datorită panoului solar și a bateriei suplimentare;
 • rezervor de apă curată 120 litri;
 • rezervor de ape gri de 100 de litri, pentru a putea opri în orice loc și a putea folosi utilitățile, inclusiv dușul, chiar dacă nu ești în camping;
On board entertainment…
 • TV;
 • Antenă satelit automată, care își caută singură satelitul la o simplă apăsare de buton și, pentru a evita situațiile neplăcute, se strânge automat cand pornești motorul pentru a pleca;
Lucruri mici care conteaza…
 • set de camping, compus din masă și 4 scaune;
 • tot ce ai nevoie pentru a alimenta autorulota, adică furtun și cablu de curent;
 • suportul nostru permanent pe toate canalele de comunicare disponibile, atât pentru probleme sau întrebări legate de autorulotă cât și pentru probleme legate de campinguri, alegerea traseelor, obiective de vizitat și nu numai.